Wednesday, April 30, 2014

PART 2; MILLION TOY MUSEUM OF AYUTTHAYA IS THE TOYLAND OF THAILAND!

KEE@FSWMAG.COM
The Million Toy Museum is Thailand's biggest, most comprehensive and amusing museum geared for children though strangely, not everything on display are meant as playthings for children. Some. like coins, amulets, photos, porcelain and home decorative items are impossible to play with while others are too valuable to begin with, like enamelware, silverware, ivory carvings and glassware which are breakable and can hurt kids.

But the majority are children's toys and a visit is like a trip down memory lane as almost all familiar and famous figures from cartoons and comics are represented here. Some toys come in multiples for decorative and display impact. 

The Million Toy Musuem even has its own restaurant/cafe and of course toy shop. 

Located in Ayutthaya, Thailand's ancient capital, it is the Toyland of Thailand!

Superman!
Some came in their boxes
Toy boxes add value
Boats
Cars
Planes
Wheels
Cars
Buses
Planes and boats
Ultra Men!
Ultra Man and more men
Ultra Men!
Paying homage to Ultra Man
Admiring Ultra Men
Astro Boys
See my muscles
Nice
Cute
Ultra Man battling monsters
Ultra Man and monster
Monsters galore
Cute
Whimsy
Charming
Adorable
Betty Boop
Betty Boop
Betty Boop
Betty Boop
Costumed dolls
Undressed
Did kids play with these?
Cute
Masak masak
Santa
Definitely not children's toys
Lovely vases
Nice
I like
Dainty
So pretty
Antiques
Classic
Ideal for decor
Bottles of yore
Typical toys
Trains
Nice
Busts
Painting of HM King of Thailand
Nolstalgic
I have lots of Arale caps
Arale toys
Arale
Kee Hua Chee wears his Arale cap!
Kee Hua Chee wears his Arale caps
I love Arale
Krirk Yoonpun and monk
Krirk Yoonpun owns the Million Toy Museum
Owner of museum
Amulets
Talismans
Holy pendants
Trains
Cars
Cute
Ganesha or Pikanet
Kee Hua Chee worships Ganesha
Royal babies
Heros
Nice
Interesting
Monsters
Not from this world
Congkok plaything
The car is not a toy
Million Toy Museum
Stately
I think this is being used
Million Toy Museum
Grand
Majestic
Artistic
Restaurant and cafe
Inside the cafe
Coke galore
Charming
From Star Wars
Remember him?
Entrance
Across the museum is this amusing shop
I like big cocks!
Big cocks
Big cocks
Fantastic display by roadside
Kee Hua Chee is larger than life
Kee Hua Chee loves big cocks
Standing cocks
Kee Hua Chee bought 2 smaller cocks
Buddha
They make great display at home! 

1 comment:

Thy Nguyen said...

thuốc bổ khớp glucosaminChondroitin Sulfate kích thích quá trình tổng hợp các Proteoglucan - thành phần cơ bản tạo nên sụn nên có tác dụng tái tạo mô sụn, bảo đảm sụn vừa chắc vừa có tính đàn hồi.
thuốc khớp glucosamine của mỹ MSM (MethylSulfonylMethane) là chất hữu cơ thiên nhiên Sulfur Assimilation được sản sinh từ biển, được gọi là chất chống viêm.
thuoc xuong khop cua my Chất này chiếm vị trí thứ 9 trong hàm lượng khoáng sản cơ thể, tác dụng tối ưu của nó là trị dứt các cơn đau. Chất MSM là chất bột kết tinh tự nhiên, ổn định, không mùi, không có ảnh hưởng đến ruột.
thuoc glucosamin cua my Công hiệu khi dùng MSM trị các cơn đau: Các cơn đau phần lớn tập trung ở tế bào cơ thịt. có nhiều loại cơn đau được quy là do lực áp xuống tế bào, khi tế bào chịu áp lực bên ngoài, nó sẽ trương phù và trở nên viêm.
thuốc xương khớp glucosamine Thông thường, tế bào sẽ mất đi sự dẻo dai đàn hồi từ đó tạo thành các cơn đau. Hiệu quả khả quan của MSM chính là duy trì sự lưu thông của tế bào, làm tan biến các chất không tốt đối với tế bào, khiến nguồn dinh dưỡng vào cơ thể dễ dàng, phòng tránh tế bào chịu lực áp, từ đó sẽ cắt được các cơn đau.
thuốc bổ xương glucosamine Những bệnh nhân viêm khớp mỗi ngày sau khi bổ sung lượng MSM, sẽ giảm và trị được các bệnh viêm khớp.
thuoc bo khop glucosamineCác thành phần Wellesse Joint Movement Liquid Glucosamine kết hợp cần thiết, thành phần tự nhiên trong một công thức lỏng toàn diện để duy trì sức khỏe chung và bảo vệ sụn khớp từ việc vận động cơ thể hằng ngày.
thuốc bổ xương khớp glucosamine Thật tuyệt vời với công thức chất lỏng có thể dễ dàng hấp thụ vào cơ thể. Wellesse Joint Movement Liquid Glucosamine bổ sung MSM, Glucosamine chondroitin và collagen.
thuoc bo khop glucosamin cua my Các thành phần cần thiết được pha trộn với nhau theo một công thức chất lỏng, rất dễ uống.
thuoc bo khop glucosamin Vì khi chúng ta bổ sung bằng chất lỏng, các thành phần được hấp thụ vào máu có thể sẽ nhanh hơn so với bổ sung dạng viên hoặc bột.
thuoc bo xuong khop cua my Move Free Joint Health là hãng dược phẩm Hoa Kỳ đi đầu về các sản phẩm điều trị liên quan đến cơ và xương khớp.